Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینما و تلویزیون>رادیو و تلویزیون - جبار آذین:
یکی از معضلات سریال‌سازی در سازمان صدا و سیما در کنار نبود مدیریت لازم و برنامه‌ریزی اصولی برای سامان دادن به برنامه‌ها بر مبنای نیاز مخاطبان و شبکه‌ها، نداشتن نگاه تخصصی و کارشناسی و نظارت درست بر موضوع مجموعه‌ها و چگونگی تولید و صدور مجوز ساخت به گروه‌های خودی و غیرخودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين كاستي‌ها و مشكلات باعث شده تا توجه و بررسي كارشناسي و اجتماعي مكفي در اين زمينه لحاظ نشود. از همين رو، بلبشوي جاري و اهمال و سهل‌انگاري مسئولان و مديران موجب توليد انواع سريال‌هاي نازل و متوسط با موضوع‌هاي تكراري و غيرجذاب شده است.

تاكنون چند فيلم تلويزيوني و سريال موفق و ناموفق درباره رخدادهاي ورزشي و زد و بندهاي پشت‌ پرده آن ساخته و آنقدر درباره باندبازي و فساد دنياي ورزش به‌ويژه فوتبال گفته شده كه مخاطب نه‌تنها آنها را از حفظ است كه از مشاهده تكراري آنها حالش بد مي‌شود.

اين همان واقعه ناخوشايندي است كه با توليد و پخش سريال «لژيونر» به‌علت استفاده از كليشه‌ها و تكرارها براي تماشاگران تلويزيون روي داده است. با اين همه، گرچه مجموعه كم‌مخاطب لژيونر موضوعي نه‌چندان تازه را دستمايه و مضمون اصلي داستانك‌هاي كم‌مايه خود قرار داده و آنچه از پشت و روي دنياي هزاررنگ فوتبال مطرح مي‌كند براي مخاطبان تلويزيون تازگي ندارد اما كارگرداني خوب مسعود آب‌پرور آن را كمي تا قسمتي قابل تامل كرده است.

با آنكه فيلمنامه‌نويس لژيونر كوشيده با اضافه كردن چاشني عشق و حادثه از بي‌رمقي و بي‌رنگي قصه‌هاي غيرجذاب سريال بكاهد اما به‌دليل ضعف‌هاي شخصيت‌پردازي و تكراري بودن چاشني‌ها و دوري از خلاقيت، نتوانسته دستپخت خود را مورد پسند مخاطب بسازد. با اينكه لژيونر در اجراي تلويزيوني فيلمنامه‌اي متوسط از توانايي‌هاي يك كارگردان حرفه‌اي و بازيگران نام‌آشنا بهره برده، ولي حاصل كار قرباني محتواي تكراري، موضوع كليشه‌اي و پرداخت متوسط رويدادها و ماجراهاي آن شده و نتوانسته مخاطب را با خود همراه كند.

درواقع مشكل اساسي لژيونر موضوع نخ‌نما و پردازش ضعيف شخصيت‌ها و جذاب نبودن رخدادهاي فرعي و اصلي است. حتي كوشش‌هاي كارگردان هم براي جذابيت بخشيدن به آنها و تصويرسازي‌هاي مناسب نتوانسته سريال را از پيچ و خم استقبال مخاطب به سلامت بگذراند. لژيونر نمونه يك كار ناكامل از هنرمنداني است كه هنرشان فداي ضعف‌هاي فيلمنامه و موضوع تكراري و بي‌توجهي مديران به نيازها و سليقه‌ها و انتظارهاي بينندگان شده است. اين سريال در جذب مخاطب حتي در حد متعارف هم موفق نيست و از نظر مضمون و محتوا امتيازي در حوزه سريال‌سازي كسب نكرده است.

منتقد تلويزيون

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۰۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیانیه تکراری درباره میدان آرش هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به تکرار ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش گفت: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می‌کنیم از تکرار توسل به روش‌های بی‌حاصل سیاسی و رسانه‌ای خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ناصر کنعانی در پاسخ به تکرار ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش در بیانیه پایانی سفر امیر کویت به مصر، ضمن مردود دانستن این ادعا، تکرار این ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس از سوی طرف کویتی را مایه تاسف دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین اضافه کرد: همانند قبل از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاری‌های دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت به عمل می‌آوریم.

کنعانی افزود: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه، از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می کنیم از تکرار توسل به روش‌های بی‌حاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقه ای را رصد کرده و از دولتهای ثالث می‌خواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقای روابط و همکاری‌ها گام بردارند.

به رغم اینکه میدان گازی آرش میان سه کشور ایران، کویت و عربستان مشترک است. طرف کویتی در چند نوبت مواضعی در نفی حقوق ایران بر این میدان گازی اتخاذ کرده است. برای نمونه بهمن ۱۴۰۲ کویت به همراه عربستان سعودی در بیانیه‌ای مشترک با تاکید بر ادعای دوباره مالکیت خود بر منابع طبیعی میدان مشترک «آرش» که آنها آن را «الدوره» می‌نامند با رد حقوق طرف دیگر ادعا کردند که این میدان در مناطق دریایی کویت قرار دارد.

کد خبر 749807

دیگر خبرها

  • تمجید ژاپنی‌ها از شهاب زاهدی/ لژیونر ایرانی مدعی آقای گلی جی لیگ
  • سه لژیونر جدید والیبال ایران، مقصد: کره جنوبی!
  • دو ستاره لژیونر در ایران: جنس پائز جور تر از همیشه
  • ۶ لژیونر در آستانه فتح جام/ قهرمانی اروپا در یک قدمی سردار آزمون
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • نیمه‌نهایی تکراری در فوتبال اروپا ؛ این بازی متفاوت خواهد بود!
  • بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران | این پسر لژیونر شد + تصاویر
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • صدور بیانیه تکراری درباره میدان آرش هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟